TEHNOLOGIE


FlightScope® este o companie globală de înaltă tehnologie și un adevărat lider mondial în dezvoltarea și fabricarea Monitoarelor 3D Doppler de monitorizare a mingii, a radarelor de golf și a lansatoarelor de monitoare pentru sport.

Inființată în 1989 pentru a măsura proiectilele pentru industria de apărare de catre Henri Johnson, FlightScope® își onorează încă rădăcinile și până în prezent rămâne proeminent în industria de apărare din peste 24 de țări.

FlightScope®


Cu aproape două decenii de experiență în domeniul radarului Doppler și al tehnologiei de urmărire automată a array-ului, FlightScope® și-a dat seama de potențialul și impactul pe care tehnologia îl va avea asupra industriei sportive. Folosind ocazia de a conduce atunci când alții au vizionat doar, FlightScope®, in tehnologia folosita pentru Golf, furnizeaza 27 de măsurători ale parametrilor capului crosei și mingii.FlightScope® este utilizat de către instructori de golf, jucători profesionisti de golf și producători de echipamente originale din întreaga lume. Livreaza un produs de clasă mondială cu un suport post-vânzare excepțional. În 2008, FlightScope® și-a relocat sediul la Orlando, Florida, o locație-cheie pentru industria de golf.Combinand unitatea radar Xi + cu aplicația personalizată Xi +, FlightScope® oferă o tehnologie de vârf care permite producatorilor de crose să transforme cu adevărat jocul jucătorilor de golf, masurand unghiul de contact al crosei cu mingea, viteza mngii, viteza capului crosei, pozitia de aterizare a mingii, etc.

InTo a beneficiat in construirea simulatorului, de consultanta si serviciile celor mai buni furnizori in domeniul tehnologiei IT & indoor golf, din Europa. Astfel, calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor se bazeaza pe colaborarea cu Huxley Golf, MIA Sports Technology, FlightScope® Europe, Dell, Epson, HP, Yamaha,  TACT Media, Tehnica Vizuala, Pro IT Business Solutions.